beyonce superbowl 1
47. SUPER BOWL 2013
Beyonce zapalila stadion na poluvremenu
 
Američka super-zvezda Beyonce nastupila je na poluvremenu finala Super Bowl NFL-a. Iako je bilo priče da je prošlogodišnji nastup Madone uz pomoć Nicki Minaj i M.I.A. bio neprikosnoven ovoga puta je Beyonce „razbila“ pevanjem i u trans bacila ceo stadion.
Koreografija, rasveta, laseri, pirotehnika bili su samo deo nastupa tamnopute pevačice a podršku iz publike joj je pružao suprug, takođe pevač Jay Z.
Vatromet koji je prošarao nebo označio je početak poluvremena utakmice u kojoj su igrali “Baltimor Ravens“ i “ San Francisko 49s“ i 31-godišnja pevačica se pojavila na sceni u kožnom kombinezonu sa čipkastim detaljima koji je dizajnirao njujorški dizajner Rubi Singer. Ona je svoj nastup započela numerama “Love on Top“ i “Crazy in Love“, prenele su agencije.Ono što je posebno iznenadilo publiku, na sceni su joj se pridružile koleginice iz grupe Destiny’s Child, Keli Roland i Mišel Vilijams, koje su inače najavile povratak na scenu i novi album. Stadionom su ođekivale numere – “End of Time”, “Baby Boy”, ”Bootylicious”, “Independent Women, Pt. 1”, “Single Ladies (Put a Ring on It)” i ”Halo“.
Utakmica se završila pobedom “Baltimor Ravensa“.
Bijonse je obećala da će pevati uživo na “Super bolu“ nakon što je priznala da je pevala na plejbek na inauguraciji predsednika Baraka Obame 21. januara, što su joj mnogi zamerili.
Njena koleginica, pevačica Ališa Kiz je pre početka utakmice svirajući na klaviru otpevala himnu SAD-a, a Dženifer Hadson i hor jedne osnovne škole iz Njutauna otpevali su numeru “America the Beautiful“.
Bijonse, kako je danas saopšteno iz Kombank Arene kreće na svetsku turneju pod nazivom “Mrs. Carter Show World Tour”, a prvi nastup će imati u Srbiji 15. aprila.

Podsećanja radi na početku finala Super bowl-a američka pevačica Alicia Keys pevala je himnu SAD.

Povezana vest:  Pekinška patka sutra u SKC-u