Mortus Kombat

Ovonedeljni program kluba KRUG donosi „Hearts of Gold“ humanitarnu zabavu u petak i „Mortus Kombat“ u subotu

Dinamičan muzički koncept kluba KRUG ovog vikenda donosi nove specijalne goste i brojna iznenađenja: petak, 8. februar rezervisan je za „Hearts of Gold“ humanitarnu zabavu sa specijalnim DJ gostima, dok posetioce kluba KRUG u subotu, 9. februara, očekuje duo Katarina Žutić & Nemanja Aćimović u okviru „Mortus Kombat“ koncepta.
Svoje težnju da, na sebi svojstven način, grad učini plemenitijim – klub KRUG će demonstrirati i ovog petka, 8. februara, organizacijom „Hearts of Gold“ humanitarne zabave! Kupovinom bedževa posebno izrađenih za ovu priliku ili poručivanjem „humanitarnog“ koktela, posetioci kluba KRUG će pomoći sakupljanju sredstava za organizaciju „Uvek sa decom“, udruženje za brobu protiv raka kod dece (www.sadecom.org.rs). Mnoge poznate ličnosti za „zlatnim srcem“ iz sveta popularne kulture u Beogradu odazvale su se pozivu da podrže „Hearts of Gold“ zabavu, pa će se tako za DJ pultom KRUG-a u petak naći: Uroš Milovanović sa radija Studio B, dizajner Slavimir Stojanović, glumci Danijela Vranješ i Goran Jevtić i rediteljka Maja Miloš.
U subotu, 9. februara, dva DJ titana su prizvana u KRUG da u ultimativnom okršaju odluče o sudbini zabave na disko podijumu. U pitanju su glumica Katarina Žutić i muzičar Nemanja Aćimović, a veče nosi naziv „Mortus kombat“. Zabava počinje u 23h, ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Elvis Ajdinović prva truba sveta