21-POTPUNO PUNOLETAN

Fejsbuk fanovi izabrali naslov za film

Distributerska kuća Taramount film sa velikim zadovoljstvom obaveštava filmofile da je juče izabran pobednik takmičenja pod nazivom „Smisli srpski naziv za film 21 AND OVER“. Od preko 130 pristiglih predloga na fejsbuk stranicu magazina Bravo, tri predloga sa najviše lajkova ušli su u finale. Žiri je odabrao pobednika i to je Žarko Ivanović koji je dao predlog 21 – POTPUNO PUNOLETAN!
Distributerska kuća Taramount film odlučila je da na taj način obraduje tinejdžere i pruži im jedinstvenu priliku da baš oni odluče o tome pod kojim imenom će se ova urnebesna komedija distribuirati u našim bioskopima!
Od scenarista filma „Mamurluk u Las Vegasu“ stiže komedija o proslavi 21. rođendana. Student na koledžu, Džef Čeng je uvek radio sve po pravilima. Ali kad ga njegova dva druga izvedu u grad da proslave njegov 21. rođendan i to veče uoči važnog intervjua za medicinski fakultet, Džef Čeng će „odlepiti“ i odlučiti da radi sve što poželi. Ono što je trebalo da bude izlazak na jedno pivo, postalo je veče poniženje, preteranog prepuštanja zadovoljstvima i opšteg razvrata u ovoj otkačenoj komediji o proslavi koja je krenula po zlu.

Povezana vest:  Gde ćemo još moći da vidimo Biebera?