The Chweger

MTV PREMIJERA: THE CHWEGER – „ALONE“

Nakon nedavne audiopremijere novog singla „Alone“ sa hvaljenog albuma „Mir“ pulskog sastava The Chweger, u ponedeljak 11. februara u 20 sati na regionalnom MTV kanalu i MTV.RS premijerno pogledajte spot za pesmu koja je po mišljenju mnogih muzičkih kritičara i prijatelja benda ‘THE stvar’ s albuma.
Režiju i kameru potpisuje poznati nagrađivani plesač, koreograf i reditelj videospotova Matija Ferlin, dok je svojim likom i plesom spot obeležila poznata plesačica Roberta Milevoj, inače Ferlinova česta saradnica. Spot za “Alone“ snimljen je na lokacijama južne Istre.
„Čim sam čula pesme s novog albuma svidele su mi se iako nisam ni znala da ih svira ekipa iz Pule. Kad sam saznala da su to Chwegeri, bila sam više nego ugodno iznenađena. A kad me Matija Ferlin pitao da li bi učestvovala na spotu za jednu od pesama, to mi se svidelo najviše!“ rekla je Roberta Milevoj. „S Matijom obožavam da radim, pesma mi je od početka prirasla srcu, a nakon par dana pretvaranja emocija i situacija u spot, totalno sam se zaljubila u ‘Alone’.“
Osim Roberte Milevoj i mladog Nikole Rojnića u naslovnim ulogama, u realizaciji spota pomogli su i Marko Bolković, Vibor Juhas, Matija Debeljuh, Danko Stjepanović, Mauricio Ferlin, kao i porodice Bilić-Rojnić i Ferlin.

Povezana vest:  SVI BENDOVI EXPLOSIVA