j lo grammy 2013katy perry grammy-2013

Neke zvezde se oglušile o dres kod Gremija

Iako je SiBiES televizijska mreža pred ovogodišnju ceremoniju dodele muzičkih nagrada Gremi izdala pravila o odevanju za izvođače i goste, nisu sve muzičke zvezde ispoštovale tražen dres kod.
Dženifer Lopez, koja se 2000-te godine pojavila u Versaće zelenoj haljini sa veoma dubokim dekolteom prošetala je ove godine crvenim tepihom u crnoj Antoni Vakarelo haljini koja sa jedne strane ima duboki šlic koji otkriva njenu nogu skoro do prepona.
“Ništa nisu rekli za nogu“, rekla je ona jednom od prezentera Rajanu Sikrestu na crvenom tepihu.
U imejlu koju je mreža SiBiEs poslala učesnici se, između ostalog, mole da “zadnjica i grudi žena budu adekvatno pokrivene“ tokom ceremonije dodele nagrada.
Keti Peri je pokazala dekolte u Gučijevoj zelenoj toaleti, rekavši da je bila inspirisana retro glamurom Prisile Prisli iz 1970-tih, dok je Keli Rouland odabrala poluprozirnu varijantu Džordžesa Čakre.
Rijana takođe u potpunosti nije ispoštovala dres kod jer se pojavila u crvenoj dugačkoj haljini koju je za nju dizajnirao Azedin Alaj i koja otkriva pevačicine grudi bez grudnjaka.
Kantri pevačica Tejlor Svift je ispoštovala dres kod i na crvenom depihu je zabilstala u beloj dugačkoj haljini sa srebrnim detaljima na vratu i oko struka, a za nastup se presvukla u kratak šorts i čizme preko kolena.
Britanska pevačica Adel, koja je prošle godine osvojila šest Gremija, ostavila je po strani svoje crne dugačke haljine koje uglavnom oblači na značajnim događajima i pojavila se u bordo cvetnoj Valentino haljini do kolena sa dugačkim rukavima.
Na 55. ceremoniji dodele Gremija “Fun“, Gotje i britanski bend “Mumford & Sons“ glavni su dobitnici nagrada, koje su održane sinoć u „Stejpls centru“ u Los Anđelesu, dok je najveći broj priznanja – čak četiri, otišao u ruke indi-rok grupe “The Black Keys“.

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Albanska kandidatkinja promenila pesmu