1D foto 2012 new

The Wanted, bend koji je nadmašio One Direction!

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Virgin Media za najbolji bend tu je titulu, pomalo očekivano, teen senzaciji One Direction preoteo The Wanted. Britanska teen pop senzacija The Wanted pobedili su One Direction u borbi za titulu najboljeg benda. 
The Wanted su osvojili ovu laskavu nagradu zahvaljujući glasovima publike, koja je učestvovala u online anketi. Justin Bieber proglašen je najboljim solo muzičarem, a dobio je nagradu i za najbolji album, kolekciju ‘Believe’ iz 2012. Spot Katy Perry‘Wide Awake’ dobio je titulu najboljeg video spota. Titulu nove nade odnela je Nina Nesbitt. 
Više od million učesnika te ankete, većina, je odabrala The Wanted, dok su u oštroj borbi One Direction izgubili za samo 0,08 posto manje glasova od prvoplasiranih. Momci iz The Wanteda, presrećni zbog ovog velikog uspjeha, zahvalili su se svojim fanovima putem Twittera:

-Ovo je sjajno, hvala svima koji su  nam dali svoj glas.
 Inače, The Wanted rade na trećem studijskom albumu koji će se zvati Third Strike i izlazi do kraja godine. Posle toga, ovi prezaposleni momci odlaze u SAD gde će snimati svoj reality show pod nazivom The Wanted Life. 
Njihovi najveći konkurenti 1D neće mirovati, u ovoj godini imaju pune ruke posla. Svetsku turneju na kojoj će održati 116 nastupa započet će 23. februara.  U avgustu će premijerno biti prikazan njihov film One Direction 3D. 

Povezana vest:  Džordž Majkl priprema novi album