1D photo

Momci iz 1D dobili upozorenja od šefova

Momci iz One Directiona dobili su jasno upozorenje koje su im poslali šefovi – više rada, a manje ljubavnih jada!
Šefovi njihove izdavačke kuće Syco nisu zadovoljni što se previše piše o njihovim privatnim životima i devojkama te su momcima, a posebno Harryju Stylesu i Zaynu Maliku, poručili da se fokusiraju na posao.
Uvereni su da takav publicitet neće doneti ništa dobra One Directionu, prenosi Digitalspy.
Stylesa su mediji povezivali s nizom poznatih devojaka, a Zayn se našao u centru ljubavnog skandala kad je australijska konobarica lansirala trač da je s njom prevario devojku Perrie Edwards iz benda Little Mix.
-One Direction najpopularniji su teen bend u ovom trenutku. Njihova diskografska kompanija misli da bi ugledu benda mogle naštetiti ljubavne afere članova 1D te su ih oštro upozorili na ponašanje. Objasnili su im da su oni muzičari, a ne reality zvezde željne skandala. Osim toga, uvereni su da bi ih takvi napisi u medijima mogli udaljiti od najmlađih fanova – rekao je jedan izvor.
Inače, directioneri nestrpljivo čekaju kraj avgusta ove godine započinje prikazivanje prave poslastice: dokumentarno-koncertni 3D spektakl o trenutno najpopularnijem boy bendu na svetu – One Direction! Film je režirao slavni Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold).

Povezana vest:  Channel 4 i vi o Exitu i Novom Sadu!