Jessie Ware 2012 Photo04 Universal Music small

Odlična prodaja ulaznica, još mesec dana do koncerta Jessie Ware u Zagrebu

Koncert britanske pevačice Jessie Ware koji će se održati 20. marta u Tvornici kulture u Zagrebu,
od trenutka najave privlači pažnju publike iz celog regiona.
Očekuje se veliki broj posetilaca iz susednih zemalja, a na osnovu velikog interesovanja za karte, koncert će verovatno biti rasprodat danima pre.
Jessica Lois Ware je u poslednjih godinu dana očarala medije, publiku ali i saradnike iz umetničkog sveta. Nenametljivim vokalom koji nas podseća na neke od slavnih pevačica poput Sade Adu ili Annie Lennox, osvojila je top liste i postala jedna od najvećih otkrića sa „ostrva“. Zbog izuzetnog uspeha nominovana je za Brit Awards u dve kategorije, a proglašenje dobitnika održava se večeras u londonskoj 02 Areni. U prvoj kategoriji uz Jessie, nominovane su i Emeli Sande, Paloma Faith, Bat For Lashes i pokojna Amy Winehouse, a u drugoj Rita Ora, Alt-J, Ben Howard i Jake Bugg.
Njene pesme kao da već nekoliko meseci suptilno vode ljubav s evropskim i svetskim radio stanicama, a čini se da sigurno osvaja i srpski etar.
Album „Devotion“ izdat je u avgustu prošle godine za Island/Universal Music i do sada je lansirao popularne singlove „Running“, „Sweet talk“, „Wildest moments“, „Night light“…
Ulaznice za Jessie Ware možete još uvek kupiti putem sistema Eventim ili na www.eventim.rs
Prema trenutnim saznanjima, koncert se neće preseliti u veći prostor.

Povezana vest:  Zima donosi veliku životnu lekciju u novom spotu Nenada Cvijetića