romana panicTakmičari „Starsa“ se nadaju učešću na Radijskom festivalu
Takmičari popularnog pevačkog takmičenja „Stars“ u organizaciji Radija S i Stars musica, koje gledamo svakog utorka i četvrtka na televiziji Košava, i dalje se bore za ulazak u polufinale a cilj svim takmičarima je učešće na radijskom festivalu 2011.godine i debitovanje na ovom prestižnom festivalu u maju ove godine u Vrnjačkoj banji.
U emisiji emitovanoj u utorak 30.marta na televiziji Košava, u dvanaestoj grupi takmičara, rokerskim nastupom izdvojio se Miloš Jeremić koji je dobio pohvale žirija, Cvete Majtanović, Baneta Opačića i pevaćice koja je gost i treći član žirija, Romane Panić. Stevan Basara je svojim vokalom u takmičarskoj emisiji pokazao da je zaslužno došao do tog kruga. Milena Milivojević, koja je i ovog puta ponovila da je u proslom životu bila pevačica, zaintrigirala je i žiri ali i publiku, dok je Aleksandra Šelmić potpala pod uticaj treme…
U četvrtak uveče u 21h na televiziji Košava ostaje da vidimo ko je od sedam takmičara iz dvanaeste grupe korak bliže pobedi, učešću na eminentnom Radijskom festivalu, maxi singlu i promotivnoj kampanji.
Povezana vest:  Planuo nivo 200 za koncert Dragane Mirković u Areni, promotivne cene do 21. septembra u deset sati