Miley Cyrus 2013Liam prevario Miley!?

Hollywood bruji da je Liam Hemsworth (23), verenik Miley Cyrus, prevario nekadašnju teen zvezdu s glumicom January Jones (35) na žurki povodom dodele nagrade Oskara.
Ako je verovati nekim izvorima, veza Miley i Liama na velikm je iskušenju, i to zbog plavokose zvezde TV serije ‘Momci s Madisona’, prenosi Daily Mail.
Magazin Star je objavio da Liam, kojeg ćemo videti u novom nastavku filma ‘Igre gladi’, nije odoleo čarima January.
Par je, naime, viđen kako se zabavlja prošloga vikenda na Oskaru. Liam je na dodelu došao bez Miley (20).
-Nisu se odvajali jedno od drugoga. Hemija između njih je bila uočljiva iz aviona. Čak su se i poljubili kad su mislili da ih niko ne gleda – rekao je izvor koji je želeoda ostane anoniman.
Neki magazini čak tvrde da imaju fotografije na kojima su Liam i January zajendo u autu nakon partija.
Miley i Liam zasad su bez komentara, a na nedavnoj se svečanosti koju je organizovao Elton John’s AIDS Foundation pojavila bez Liama! To je odmah podstaknulo gomilu komentara o krizi u vezi mladih zvezda.
Mediji špekulišu da će Miley, ako su te glasine istinite, biti shrvana jer obožava Liama.
Prošlog je meseca izjavila da ima utisak kao da već je u braku, a Liama je nazvala ‘mužićem’.
-Moja veza s Liamom u ovom trenutku je najveći razlog moje sreće. Ponekad ga pogledam i mislim: Oh, on je baš jako zgodan. Osećam se sigurno kad sam s njim. Naravno, niko ne može znati što donosi budućnost – rekla je tada Miley.
Inače, atraktivna January Jones redovno je u centru pažnje medija zbog svojeg ljubavnog života. Nedavno je prekinula vezu s redateljem i scenaristom Noahom Millerom. Povezivali su je i s Ashtonom Kutcherom, Joshom Grobanom i Jasonom Sudekisom.
Glumica je samohrana majka 17-mesečnog Xandera, ali identitet dečakovog oca nije nikada otkrila.

Povezana vest:  "Artpop" na prvom mestu Bilbordove liste