Beosong

Večeras finale “Beosonga 2013“

 

U studiju Radio televizije Srbije večeras će biti održano finale muzičkog festivala “Beosong 2013“ na kome će od pet kompozicija, glasovima publike biti izabran srpski predstavnik na ovogodišnjoj “Evroviziji“ od 14. do 18. maja u Malmeu u Švedskoj.

U polufinalnoj večeri sinoć su se u finale plasirali – Saška Janković sa numerom “Duga u tvojim očima“ (Slobodan Boban Petrović), grupa “Sky’s“ “Magija“ (Skaj Vikler), Dušan Svilar “Spas“ (Marko Đurašević Mahoni/Rastko Savić), Marija Mihajlović “Halo“ (Nikola Čuturilo/Boban Janković i Srđan Tanasković), “Moje 3“ – Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović sa numerom „Ljubav je svuda“ (Saša Milošević Mare/Marina Tucaković). Finalisti će nastupati navedenim redoslednom.

Povezana vest:  Editorsi preuzimaju MTV, petak, 9. septembar u 20:30!

Radio televizija Srbije prenosiće i finalno kao i polufinalno veče festivala na svom Prvom programu sa početkom u 21 čas, a voditeljka će kao i sinoć biti Maja Nikolić.

Ovogodišnji „Evrosong“ biće sedmo učešće Srbije kao samostalne države na ovoj popularnoj manifestaciji, koju u proseku svake godine prati više od 100 miliona gledalaca širom Evrope i sveta.

Povezana vest:  Isle of MTV se vraća na Maltu petu godinu za redom, 30. jula 2011.