Mirna Nevena Sara
BEOSONG 2013
Mirna, Nevena i Sara presrećne zbog pobede
 
Pobednice festivala Beosong Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović izjavile su da su presrećne zbog pobede na takmičenju, kao i da će dati sve od sebe kako bi trijumfovale u maju na pesmi Evrovizije u Švedskoj.
-Priželjkivale smo pobedu. Smatram da smo osim glasova publike Prvog glasa, dobili glasove i od ljudi koji nisu gledali ovo takmičenje – rekla je Radulović novinarima.
Članice grupe navode da je pobedila muzika, kao i da je bilo još dobrih izvođača i kompozicija, ali da je publika napravila svoj izbor.
Tokom revijalnog nastupa pobednica Pesme Evrovizije 2007. godine Marija Šerifović nosila je majicu na kojoj je pisalo „Muzika iznad korupcije“, što su pobednice takmičenja pozdravile. Ipak, nisu želele da komentarišu novinarska pitanja da li je takmičenje bilo namešteno, kao što to tvrde neki izvođači iz polufinala, koji se nisu plasirali u finale.
Saša Milošević koji je komponovao pobedničku pesmu i Marina Tucaković koja je napisala tekst nisu krili oduševljenje zbog trijumfa na Beosongu, i ističu kako će devojke podržati u Malmeu. Mirna, Nevena i Sara su pre mesec i po dana bile finalisti muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, kada je pobedila Mirna.
Nevena već ima evrovizijskog iskustva. Ona je na dečijoj Pesmi Evrovizije 2007. godine u Roterdamu predstavljala Srbiju i osvojila treće mesto i to kompozicijom za koju je sama pisala muziku i tekst.
U finalu Beosonga su se takmičili i Saška Janković sa pesmom „Duga u tvojim očima“, grupa Skajs sa pesmom „Magija“, Dušan Svilar i pesma „Spas“, Marija Mihajlović sa numerom „Halo“.
Takmičenje za 58. Pesmu Evrovizije održaće se u švedskom gradu Malmeu od 14. do 18. maja. Srbiji će kao samostalnoj državi to biti sedmo učešće.
Povezana vest:  X FAKTOR ADRIA 2015, Magdalena Bogić: Tata je najviše ponosan na mene, ja sam tatin sin!