Rusko - mala - foto Blaz VatovecRusko Richie predstavlja novi singl

Mladi bosanski muzičar Rusko Richie već dugo živi u Sloveniji gde se prvo i predstavio na sceni. Nedavno je u duetu sa Draženom Žerićem Žerom snimio singl „Priznat ću joj sve“. Uskoro će mu izaći drugi album koji najavljuje još jednim singlom ‘Balkanke‘!
“Pjesma ‘Balkanke’ koja govori o djevojkama naše nekada zajedničke države, nastala je posve slučajno s obzirom na trenutnu situaciju. Mislim da nije važno tko i što ste, koliko kilograma imate, da li ste crne ili bijele… Najidealnije bi bilo kada bi svi imali ono što želimo. No kad bi bilo tako, naš svakidašnji svijet sigurno ne bi bio toliko zanimljiv, sve bi bilo lako dostupno… Ono što je dostupno, bez obzira na to kakvi smo, su najljepše djevojke u našoj okolici! Zato sam im posvetio novu pjesmu ‘Balkanke’. Konačno, sve nas spaja ljubav i glazba, a uz dobru glazbu barem na trenutak zaboravimo sve loše i opustimo se“, rekao je Rusko povodom izlaska novog singla.
Autor pesme ‘Balkanke’ je Rusko Richie, a u studiju su mu pomogli: Ivana Selakov (prateći vokal), Željko Zuber (bas), Miha Meglič (gitara), Miha Gorše (klavijature) i Roman Ratej (bubnjevi).

Povezana vest:  SOLOMUN UZ MARKA NASTIĆA, PEPPEA I ZWEIN NA PRVOM BEOGRADSKOM RAVEOLUTIONU