Taylor Swift Graham Norton Show

Tejlor Svift zaradila više od Pita i En Hatavej zajedno

Kantri pevačica Tejlor Svift (23) zaradila je prošle godine 57 miliona dolara, što je više nego što su zajedno zaradili glumci Bred Pit i En Hatavej, prenosi magazin “Parade“.
Sviftova, čije numere obično govore o raskidima i njenim bivšim romansama, postala je treća najplaćenija žena u svetu šou biznisa iza Opre Vinfri i Britni Spirs.
Glumica filmova “Jadnici“ i “Uspon mračnog viteza“ zaradila je “skromnih“ 10 miliona dolara, uprkos činjenici da je igrala u dva velika bioskopska hita.
Bit je zaradio impresivnih 35,5 miliona dolara nakon pojavljivanja u filmu “Ubij ih nežno“, a za pojavljivanje u reklami za pafem “Šanel 5“ zaradio je 7 miliona dolara.
Vlasnik hita “Baby“, Džastin Biber prošle godine zaradio je 55 miliona dolara zahvaljujući svojim turnejiama, investicijama kompanija za nove tehnologije i svojoj liniji ženskih parfema, koje se veoma dobro prodaju.
Prema pisanju magazina, na listi se nalazi i pevačica Adel koja je prošle godine zaradila 32 miliona dolara, a tu je i glumac filma “Magični Majk“ Čening Tejtum sa zaradom od 15 miliona dolara.

Povezana vest:  Novih 30 imena na Arsenalu 2022: Nele Karajlić i Stefan Milenković, Van Gogh, Rundek i Ekipa, Senidah, Goblini...