lakaEKSKLUZIVNA PREMIJERA NOVOG LAKINOG SPOTA
Sada već dobro poznat format MTV premijera pokrenuo je regionalnu scenu, a rezultat toga je sve veći broj kvalitetnih spotova koji se rade širom regiona. Sledi novo iznenađenje! Od ponedeljka, 05. aprila u 20h pa narednih sedam dana, prikazaćemo novi spot dobitnika regionalne MTV nagrade bosanskog muzičara Elvira Lakovića Lake.
Spot Brko najavljuje novi Lakin album Stvorenje. Ovaj album  je snimljen u studiju zagrebačkog producenta Denisa Mujadžića – Denykena i sadrži deset pesama od kojih svaka u nazivu ima samo po jednu reč. Inače, Laka  je, kao i do sada, autor muzike i tekstova svih pesama na albumu, dok aranžmane, zajedno sa Lakom, potpisuje i Dino Šukalo. Album je, konceptualno, nastavak Lakinog dosadašnjeg muzičkog izražaja, a i produkcijski iskorak u odnosu na prethodni album Zec.
Pored Stvorenja, pesme po kojoj je album dobio ime, Brko je takođe jedna od pesama koju su Lakini fanovi (koji su imali priliku da je čuju) odmah proglasili ultimativnim hitom!
Nakon zavidnog uspeha i popularnosti koju je Laka stekao u prethodnom periodu, sa samo jednim albumom i nekoliko TV spotova, osvojio je srca publike u celoj ex-Yu. Posebno se proslavio pesmom Pokušaj sa kojom je predstavljao BiH na Eurosongu 2008. u Beogradu a, kao krunu uspeha, iste godine osvojio je i regionalnu nagradu MTV.
Povezana vest:  Partibrejkersi kreću iz Šumadije