KRUG subota, 16. martSMIRNOFF MIDNIGHT CIRCUS I MISS MILIE U KRUGU

Ovonedeljni program kluba KRUG donosi dve nove žurke! Klub će u petak biti domaćin specijalnoj promotivnoj Smirnoff Midnight Circus zabavi, a u subotu će se za DJ pultom kluba KRUG još jednom naći sjajna Miss Millie. KRUG ima veliku čast da najavi nastup sastava Lollobrigida, koji će se na bini ovog kluba naći u petak, 29. marta!
Program kluba KRUG u petak, 15. marta, donosi specijalnu Smirnoff Midnight Circus zabavu. Muzički izbor za posetioce kluba praviće Groovyman, a gosti kluba će iste večeri moći da uživaju besplatnim Smirnoff koktelima sve do pola 1 posle ponoći, nakon čega će cena pića na bazi ovog brenda vodke biti promotivna. Tačno u ponoć, gosti kluba će prisustvovati specijalnom scenskom iznenađenju, a ulaz u klub biće slobodan.
Za subotu, 16. mart, svoje muzičke poslastice pripremiće neverovatna Miss Millie, posetiocima kluba KRUG već dobro poznata po sjanim žurkama koje priređuje. Zabava počinje u 23h, a ulaz je slobodan.
Hrvatsko-slovenačka elektro-pop atrakcija Lollobrigida nastupiće u klubu KRUG u petak, 29. marta! Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 RSD. Još detalja u vezi sa nastupom sledi uskoro!

Povezana vest:  Lukijan ponosan na plasman u superfinale "X Faktora"!