Miley Cyrus Liam Hemsworth 2012Što je pravi razlog raskida Miley i Liama?

Ako je verovati holivudskim dobro upućenim izvorima, ljubav Miley Cyrus i Liama Hemswortha je prošlost, a najveći razlog je navodno to što je Mileyino buntovničko ponašanje počelo baš da nervira njenog verenika.
Njih dvoje su karakterno različiti, ali vremenom je to postalo sve očiglednije, kažu prijatelji ovog mladog celeb para.
Navodno Liam (23) nije mogao da podnese njene prijatelje i potrebu za stalnim izlascima, a počeo je da ga živcira i Mileyin novi buntovni stav!
-Oni su se stalno svađali oko njenih izlazaka i provoda. Često su bili razdvojeni zbog posla, pa je Liama jako brinulo to što je imao osećaj da je Miley bez kontrole. Zato je ona jedva dočekala skandal oko njegove preljube kako bi imala argumente za napad. Stalno je bila izložena Liamovim kritikama. On nije imao ništa protiv njenog novog imidža, pankerske frizure, martinki i stila buntovne rokerke, već mu je smetalo njeno ponašanje. Udaljili su se, a ono retko vreme koje su provodili zajedno bilo je u znaku stalnih svađa – ispričao je jedan izvor, prenosi Showbizspy.
Kako je ranije objavljeno, Liam je otputovao u Australiju kako bi bio sa svojom porodicom.
-Nije mogao više da podnese boravak u Los Anđelesu. Želeo je da bude sa svojima u Australiji – rekao je jedan izvor.
Razlog više za prekid je bila i priča da je Liam prevario Miley s plavokosom zavodnicom iz serije ‘Momci s Madisona’ January Jones (35) na jednom partyju povodom ovogodišnjih Oscara.
Neki su mediji objavili i slike na kojima se vidi kako Liam odlazi s January u automobilu, a svedoci su ih vidjeli kako se ljube.
-Svi su bili u šoku. January je pred svima zavodila Liama. Ako joj se neko sviđa, nju nije briga je li u vezi ili nije – rekao je jedan gost.
Inače, Liam i Miley u vezi su nekoliko godina, upoznali su se na snimanju filma ‘The Last Song’, a verili se ovog leta.

Povezana vest:  Sudije „X Faktora": Mnogo kanidata nije ni zaslužilo da dođe do bootcampa!