Depeche Mode

Osvojite ulaznice za ekskluzivni nastup Depeche Mode 24. marta u Beču!

U susret velikom koncertu Depeche Mode 19. maja u Beogradu, za najveće fanove bend je priredio posebno iznenađenje. Šestoro fanova Depeche Mode iz Srbije dobiće ulaznice i priliku da budu među samo 1500 ljudi koji će prvi na svetu prisustvovati eksluzivnom koncertu benda 24. marta u Beču. Ulaznice o kojima sanjaju milioni fanova širom Evrope otvaraju vrata za intimnu svirku Depeche Mode koji će na ovaj način predstaviti svoj novi album „Delta Machine“.
Koncert će se održati u nedelju, 24. marta u samom srcu Beča u Hali E u Muzejskoj četvrti, jednom od najvećih svetskih kulturnih centara. Ulaznice za ovaj događaj se poklanjaju i namenjene su najvećim fanovima benda, koji su spremni da samostalno otputuju u Beč i koji će prvi preneti svetu utiske o novom albumu i početku nove svetske turneje.
Akciju su podržali Blic i Radio B92, koji će narednih dana kroz različite aktivacije izabrati dobitnike iz Srbije. Poklon ulaznice i informacije kako da ih osvoje očekuju i fanove na zvaničnoj Depeche Mode Beograd Facebook stranici http://www.facebook.com/DepecheModeBg.
Depeche Mode se nakon četiri godine vraćaju na scenu, a po prvi put u okviru svetske turneje „The Delta Machine Tour“ nastupiće u Beogradu 19. maja na Ušću. Čuveni bend koji na sceni postoji više od tri decenije, vrlo dobro zna kako da napravi nezaboravnu atmosferu na svojim nastupima. Publici obećavaju odličan koncert, uz izvođenje pesama s novog albuma, koji izlazi 26. marta, ali i svih čuvenih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On.
Beograd će biti sedma po redu stanica na njihovoj velikoj turneji koja otpočinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država.
Ulaznice za „Tuborg predstavlja Depeche Mode“ koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3990 dinara, fan pit ulaznice su 5990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9900 dinara.

Povezana vest:  „Napuštaj studio!“ Đuletu i Tijani Dapčević se preklopili termini na probama emisije Studio