PINK-2012-PROMOSTORYTELLERS – P!NK

Najnovija epizoda emisije Storytellers ovog petka, 15. marta, u 20:10, donosi nastup jedinstvene P!nk i toliko iskrenu ispovest zbog koje publika u studiju nije uspela da zadrži suze…
Alicia Moor, poznatija kao P!nk, iza sebe ima šest izdanja, više od 32 miliona prodatih albuma i 65 miliona singlova, pet MTV VMA nagrade, tri Grammyja i po dve Billboard Music, MTV EMA i People’s Choice nagrade između ostalih, i nebrojeno mnogo nezaboravnih nastupa.
U septembru prošle godine izdala je dugoočekivani šesti studijski album, The Truth About Love i odlučila je da je najbolji način da ga predstavi tako što će pozvati na snimanje Storytellers emisije specijalne goste koji su zajedno sa njom sarađivali na njemu. Tako su sa P!nk pozornicu podelili Lily Allen, Nate Ruess iz benda fun. i Butch Walker!
Ali, kako pravila ove emisije nalažu, svaki izvođač mora da ispriča šta stoji iza pesama koje izvode. P!nk je uvek kroz svoje pesme sa fanovima hrabro delila svoje stavove i detalje iz privatnog života, a u ovoj epizodi Storytellersa je bez zadrške pričala o emocijama koje su u pozadini njenih hitova poput „So What,“ „Sober,“ „Dear Mr. President“i „Family Portrait“. Ni jedna tema nije bila zabranjena ili previše kontroverzna da bi o njoj pričala, tako da je u jednom trenutku pitala producenta da li je preterala sa iskrenešću. To je izazvalo smeh, aplauz i divljenje, ali i poneku suzu kod publike u studiju.
Da li je P!nk preterala, ili je, kao što se to od nje i očekuje, priredila još jedan sajajan nastup, proverite sami petak, 15. marta, u 20:10, samo na MTV kanalu.

Povezana vest:  Parni valjak zakazao i četvrti koncert