justin bieber photoshoot-4164Justin Beiber: Nisam ovo zaslužio

Justin Bieber je prvo dva sata kasnio na koncert u Londonu, zbog čega su neki od fanova otišli svojim kućama. Zatim, nakon koncerta u Londonu skoro se potukao s paparazzom koji ga je isprovocirao.
Sve negativne priče iz medija Bieberu su donele samo probleme i napetost.
Šuškalo se kako ima problema s agresivnim ponašanjem, drogama… Zato je Bieber odlučio svemu da stane na kraj i na Instagramu je objavio pismo u kojem je ispričao svoju stranu priče.
-Svi u mom timu mi stalno govore, uvek novinare drži zadovoljnima, ali ja sam umoran od stalnih laži koje u poslednje vreme kruže medijima. Tvrde kako idem na rehabilitaciju i kako je moja porodica razočarana mojim ponašanjem. Moja porodica je izuzetno ponosna i ništa oni nisu krivi, pa moji deda i baka ni ne znaju kako da kontaktiraju s medijima sve i da žele. O rehabilitaciji da i ne govorim, molim vas. Ako svi veruju da trebam da idem na odvikavanje od droge, to je njihova glupost. Imam 19 godina, pet albuma je bilo na prvom mestu liste i video sam celi svet. Imam 19 godina i postigao sam sve o čemu sam mogao da sanjam i sigurno je to nekim ljudima prestrašno, tako da misle da je ovo tek moj početak. Znam koliko sam talentovan i glavu ću držati uspravno. Znam ko sam, a znam ko ne želim da budem.
Moja poruka je – verujte i, iskreno, uopšte me nije briga ako ne verujete u mene jer ja sam taj koji veruje u sebe. Moji prijatelji veruju u mene, moja porodica veruje i moji fanovi veruju, i pogledajte gde me to dovelo…
Pišem ovo sa osmehom na licu i ljubavlju u srcu. Iz prve ruke vam pokazujem kako se osećam – ja sam dobra osoba s velikim srcem i nisam zaslužio sav negativni publicitet. Marljivo sam radio kako bih došao ovamo gde sam sada i moj rad neće tu stati – sve ovo nije lako. Naljutim se ponekad, pa čovek sam. Grešiću i iz grešaka ću nešto i naučiti. Ali sva ljubav koju mi dajete pobeđuje negativnost, volim vas, hvala – napisao je u pismo koje je okačio na svoj Instagram profil Justin Bieber.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

Justin-Bieber-letter-to-fans