tose proeski 11

„21 Tošetova pesma za 1 život“ u Kombank areni 8. aprila

U ponedeljak 8. Aprila od 20 časova u Kombank areni. Tošetove najlepše pesme sviraće i pevaće Saša Kovačević, Tanja Banjanin, Bojan Marović, Ana Štajdohar sa bendom, grupa Miligram, Boris Režak, grupa Zana, Aleksa Jelić, grupa Vampiri i mnogi drugi uz specijalne goste Viva Vox Choir.
Sav prihod od koncerta ide direktno na račun Slavice Obradović iz Nove Pazove koja se bori za život i jedina nada je transplantacija jetre u Italiji, a potreban iznos koji Slavica treba da prikupi je 120.000 eura.
Posebno za ovu priliku, postavlja se zvučni sistem Nexo, koji se nalazi u Areni „Tesla“ u Pragu, što nam, uz veliki broj sjajnih učesnika i 2 sata programa, garantuje vrhunski doživljaj.
„Tajno moja“, „Soba za tugu“, „Čija si“, „Igra bez granica“, „Volim osmeh tvoj“, „Pratim te“, „Srce nije kamen“, „Da l’ si sretnija“, „Poljsko cvijeće“, „Bože, brani je od zla“, su samo neke od pesama koje ćete imati prilike čuti uživo u Kombank Areni, 8. aprila u 20h.
Ulaznice se mogu kupiti od srede, 13.3. na svim prodajnim mestima Eventima (http://www.eventim.rs/) po ceni od 900 dinara (parter), 1200 dinara (tribine).

Povezana vest:  U 2012. koncerti Springstina, Koena, U2, Bič Bojsa