Jednosatna doza žive svirke grupe Muse

Muse1U petak, 27. novembra, sa početkom u 21h na kanalu televizije MTV imaćete priliku da pogledate koncert sastava Muse koji je snimljen u okviru dodele MTV Video Music Awards koje su u septembru održane u New Yorku. Koncert je snimljen u Walter Kerr Theatre u New Yorku gde su Muse publici premijerno predstavili svoj novi album pod nazivom The Resistance. U okviru MTV VMA nagrada Muse su izveli prvi singl sa albuma, hit singl Uprising, a ovo je ujedno i njihovo prvo televizijsko predstavljanje američkoj publici. Po objavljivanju albuma bend je debitovao na prvom mestu u 19 zaemalja u svetu kao i na trećem mestu zvanične američke liste albuma. 
Muse su od 2000. godine do danas osvojili preko 25 nagrada i imali su preko 60 nominacije. Među bitnim nagradama izdvajaju se dve Brit nagrade, šest NME nagrada, šest MTV nagrada, četiri Kerrang! nagrade kao i pet nagrada magazina Q. Bend je često nagrađivan kao najbolji Live bend na planeti. 
MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta. Svakog petka sa početkom u 21:00, na svom MTV kanalu možete pogledati koncerte snimljene u visokoj rezoluciji širom sveta. 

Povezana vest:  MTV PREMIJERA – MARČELO „TEŠKA ARTILJERIJA“