Justin Bieber AMA 2012Bieberove muke se nastavljaju, izbačen iz hotela ili ne?

Justina Biebera (19) zaista u poslednje vreme ne prati sreća!
Navodno je miljenik tinejdžerki koji ima neverojatnih 35 miliona pratilaca na twitteru izbačen iz luksuznog hotela Le Meurice u Parizu zbog lošeg ponašanja, objavio je Daily Mail.
Vest o ovom događaju objavio je na svom blogu radio voditelj Jean Marc Morandini, no Justinova PR menadžerka tvrdi da to nije istina. Objasnila je da je Justin hotel napustio iz bezbednosnih razloga.
Bieber je za sebe i pratnju rezervisao sedam apartmana na dva sprata, a kako kaže jedan izvor, Bieberovi fanovi stvorili su ogromnu gužvu ispred hotela.
-Buka je postajala nepodnošljiva, a ostalim gostima hotela to se nije svidelo. Justin je svoje obožavatelje podsticao na to pa su ga morali izbaciti – rekao je jedan izvor.
Bieberova menadžerka kaže da je to bila isključivo samo pevačeva odluka.
-Justin je odlučio da zameni hotel zbog brojnih obožavatelja koji su ga čekali ispred. Gužva je bila ogromna – rekla je Bieberova menadžerka.
U hotelu pak kažu da oni nikoga ne izbacuju.
-Sam je doneo tu odluku. Mi ljude ne izbacujemo – poručili su iz hotela. Mladi Kanađanin kasnije se preselio u jednako luksuzni Mandarin Oriental Hotel.
Nedavno je Justin zbog učestalih negativnih napisa u medijima na Instagramu objavio svoju stranu priče. Poručio je, između ostaloga, i ovo: – Svi u mom timu mi stalno govore, uvek novinare drži zadovoljnima, ali ja sam umoran od stalnih laži koje u poslednje vreme kruže medijima. Tvrde kako idem na rehabilitaciju i kako je moja porodica razočarana sa mnom. Moja porodica je izuzetno ponosna i ništa oni nisu krivi, pa moji deda i baka ni ne znaju kako da kontaktiraju s medijima i da žele.

Povezana vest:  Album novih i neobjavljenih pesama Ejmi Vajnhaus u decembru