Jelena Rozga NIRVANA 3Jelena Rozga snimila je spot za pesmu NIRVANA

I dok je do premijere nove pesme i video spota za pesmu NIRVANA ostalo nekoliko dana, Jelena Rozga fotografijama nastalim za vreme snimanja spota dočarava deo atmosfere i donosi zanimljive prizore. Potpuno drugačiji spot od svih do sada obiluje plesnom koreografijom. Jelena je nakon 17 godina izbivanja s plesne scene ponovno zaplesala balet i otplesala koreografiju koju je samo za potrebe ovoga spota osmislila Tamara Despot.
Solo plesne deonice, zahtevna koreografija u društvu plesača Mihaela i Damira samo su deo onoga sto možete očekivati u novom spotu koji plesom i pokretom tela prica ovu pesmu.
Upravo režiser Dario Radusin nastoji Jelenu odvesti tamo gde niko pre nije i predstavlja je nekim drugim očima.
„Nikada do sada nismo novu pesmu predstavili paralelno s novim spotom, pa je uzbuđenje time veće. Pesma Nirvana donosi ne samo novi muzički zvuk, nego otkriva jednu moju drugu stanu koju sam nakon dugo vremena opet odlučila otkriti. Nirvana ima snažan ženski tekst jer govori o ženi koja čeka svog muškarca i koja je spremna suočiti se sa svojom sudbinom. U životu se trebaš boriti za sebe i uzeti ono sto je tvoje, jer život nije čekanje, on je sada.“ izjavila je Jelena.

Povezana vest:  Kris Braun: Možda ću snimiti kantri album