Rihanna-Diamonds-Full-Song-New-2012
Lekari zabrinuti za Rihannino zdravlje
 
Rihanna, lepotica sa Barbadosa, je nedavno zbog laringitisa morala da otkaže dva koncerta u sklopu turneje ‘Diamonds’, posle čega su je lekari upozorili da mora usporiti sa žurkama I izlascima. Rihannini lekari izrazili su zabrinutost za njeno zdravstveno stanje, pa su joj poručili da uspori s izlascima jer inače neće imati dovoljno snage za prenatrpan poslovni raspored. Takođe, lekari smatraju da Rihanna neće moći ispuniti obaveze koje se od nje traže na toj turneji ukoliko nastavi sa svakodnevnim žurkama I provodima piše The Sun.
-Rihannina bolest bila je toliko ozbiljna da su je lekari upozorili kako bi mogli da prođu meseci dok se potpuno ne oporavi, što bi moglo biti pogubno za njenu turneju – otkriva izvor blizak pevačici koji je dodao kako su joj doktori savetovali da potpuno promeni životne navike jer opet može da se razboli. 
-To ju je malo prestravilo, ali ona voli da puši, pijr i bude budna. Odlučila je da počne da se brine o sebi – zaključio je izvor te dodao kako njena veza s Chrisom Brownom negativno utiče na nju.
Povezana vest:  Orthodox Celts prvi put u Irskoj