Larin izbor200VELIKO INTERESOVANJE ZA CD sa muzikom iz serije „LARIN IZBOR“

Nakon sto je nedavno počela da se prikazuje serija „Larin izbor“, zavladalo veliko interesovanje za CD sa muzikom iz istoimene serije.
Jedna od najgledanija hrvatskih serija „Larin izbor“ ima i svoje soundtrack izdanje. Sredinom prošle godine, saradnja Nove TV, produkcijske kuće MediaPro Entertainment i Croatia Records rezultirala je CD izdanjem s naslovnom pesmom i muzikom iz „Larinog izbora“ koji je za male ekrane prikovao gotovo sve generacije.
Mediteranska ljubavna priča dvoje mladih iz socijalno različitih porodica snimana u vrhunskoj produkciji prožeta je snažnim muzičkim momentima za koje je zadužen kompozitor Tonči Huljić.
Naslovna pesma ‘Samo ljubav ostaje (Vrime o’mižerije)’ vrlo brzo je postala pravi hit. Autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić tako su još jednom nežnom pesmom pogodili u srž publike koja napeto prati sve zaplete junaka serije. Ove kompozicije kao i originali i instrumentalne verzije nekoliko pesama s izdanja ‘Ka hashish’ objavljenog prošle godine mogu se naći na soundtracku „Larin izbor“.
CD sa muzikom iz serije „Larin izbor“ možete kupiti u Jugotonu.

Povezana vest:  Besplatan prevoz za fanove Nišvilla!