50_CENT_PIONIR_2010Spektakl 50 Centa u „Pioniru“
 
U Hali „Pionir“, pred nešto više od dve hiljade vernih i  raspoloženih fanova, održan je koncert jednog od najpoznatijih američkih repera, 50 Centa. Ovo je njegov drugi nastup u Beogradu gde je pre četiri godine „otvorio“ koncertni život Arene.  
Svirku koja je „malko“ kasnila otvorili su domaći di-džejevi  i hip-hop grupe – Playa, Cvija, Elitni odredi, Rasta, VIP i Dade.
Prizvan zaglušujućim ovacijama, u potpunom mraku, sakriven iza velikog video bima koji se polako pomerao otkrivajući deo po deo njegove siluete, konačno se pojavio 50 Cent i počela je hip-hop žurka.
Vrištanje fanova pratilo je svaku reč koju bi izgovorio, a da se publika pripremali za njegov dolazak potvrdilo je njihovo savršeno poznavanje pesam sa aktuelnog albuma „Before I Self Destruct“.
50_CENT_PIONIR_2010_3Na sceni, opremljenoj audio-vizuelnim mašinama, “Fifti” je ima podršku kolega – repera koji ga i inače prate na ovoj turneji. Do kraja koncerta obožavaoci su uživali u sjajno muzici kontroverznog njujorškog muzičara, koji je obećao da će ga Beogad videti ponovo.
Povezana vest:  Robert Plant objavio prvi singl sa novog albuma