KILLERS GeneralPress WmsHir 12-451-J 0218(retouch)MTV WORLD STAGE: THE KILLERS I THE BLACK KEYS

Ovog petka, u 21:00, MTV World Stage vam donosi snimke dva nezaboravna koncerta – bendova The Killers i sastava The Black Keys.
The Killers su nastupili na prvom World Stage festivalu snimljenom u 2013. godini – na najvećem australijskom festivalu Big Day Out. Tada su pozornicu delili sa bendovima Vampire Weekend, Band Of Horses i Red Hot Chili Peppers!
Iako je koncert održan verovatno najtoplijeg dana ove godine u tim krajevima – Sydney je zabeležio temperature i do 50 stepeni, to, naravno, nije sprečilo više od 50 hiljada vernih fanova da sa oduševljenjem dočekaju rokere iz Las Vegasa. Oni su u svom prepoznatljivom fazonu otpevali svoje najveće hitove iz dugogodišnje i veoma uspešne karijere, kao i pesme sa novog albuma.
Koncert sastava The Black Keys snimljen je u znak proslave novog, sedmog po redu, albuma El Camino, koji je ovaj američki duo, nagrađen Grammy nagradom, izdao samo dan ranije. Ova intimna svirka je održana u Webster Hallu u New Yorku pred oko 1400 ljudi koji su sa oduševljenjem gledali kako pevač i gitarista Dan Auerbach i bubnjar Patrick Carney izvode svoje buduće klasike blues rocka, uključujući i hitove Lonely Boy, Tighten Up i Gold on the Ceiling.
Spremite se za spektakularan sat žive svirke uz bendove The Killers i The Black Keys – samo u emisiji MTV World Stage.

Povezana vest:  Dženifer Lopez je najslušanija na YouTubeu u 2011. godine