bibeber new-2013Šta je sad snašlo Biebera?

Osim što je ostao bez majmunčića Mallyja, Justin Bieber već ima novi problem.
Nije trebalo dugo čekati da se Bieber opet nađe u centru novog skandalčića.
Kanadski pjevač kriv je što će vlasnik tattoo shopa morati platiti kaznu od 2.000 dolara jer mu je Bieber tetovirao nabildanog miša na nozi.
Bieber je vlasniku salona za tetoviranje Keithu ‘Bang Bang’ McCurdyju miša tetovirao još prošlog juna, ali su inkriminirajući filmski zapisi tog događaja tek početkom nedelje procurili na internet.
Bang Bang i Bieber dobri su prijatelji, ali vlasti nemaju smisla za njihove odnose i strogo propisuju da tetovirati smeju isključivo ovlašteni majstori s licencom.
Ovo nije prvi put da se zbog neovlaštenog tetoviranja podiže frka u njujorškom odeljenju za javno zdravlje. Na udaru inspektora našla se tako 2009. i Rihanna koja je vlasniku tattoo dućana tetovirala slovo ‘R’ na ruku. Slično se posle ponovilo i s Katy Perry i Chrisom Brownom.
Bieber nije želeo da komentariše ovaj događaj. Ali on ionako ima preča posla. Nemačke vlasti dale su mu rok od četiri nedlje da pokuša da izvuče svog majmunčića iz prihvatilišta za životinje. Ljubimac zvan Mally oduzet je Bieberu i zatvoren u kavez jer sa sobom nije imao odgovarajuće dokumente kojima bi dokazao svoje vlasništvo nad životinjom, kao ni valjani zdravstveni karton nesrećnog majmunčića.

Povezana vest:  St.Valentine's Day@"Soho Republic"