Justin Bieber AMA 2012Justin se okreće humanitarnom radu!

Justin Bieber želi da se posveti humanitarnom radu kako bi javnost promenila negativno mišljenje o njemu, koje se pojavilo nakon nekoliko incidenata u kojima je on bio glavni „junak“.
Za slavnu muzičku zvezdu 2013. godina nije počela baš najbolje. Iako i dalje ima najvernije fanove u svetu šoubiza, zbog svojih ispada poput kašnjenja na koncert, napada na fotografa, problema sa dokumentacijom za ljubimca mnogi su ga kritikovali, a među kritičarima su bile i njegove kolege. Tim koji stoji iza teen senzacije je odlučio da se baci na posao kako bi popravio njegov imidž, pa su predložili da se Justin okrene humanitarnim aktivnostima u narednih nekoliko nedelja, kako bi pokazao da on nije loš momak.
-Justinov tim, umesto da pokušava da se bori sa lošim publicitetom, želi da usmeri njegovu energiju na dobrotvorna dela. On je već donirao dosta novca u humanitarne svrhe, ali nikada o tome nije javno govorio niti pokušavao da to naglasi – rekao je izvor za Hollywood Life i dodao: – Justin je toliko na udaru medija da oni žele da ga pokažu u drugačijem svetlu. Još uvek nisu doneli konačnu odluku, ali razgovaraju o tome da se Justin angažuje na humanitarnom polju, da snimi spotove i slično.

Povezana vest:  The Beatles tribute koncerti u Novom Sadu