Miley Cyrus 2013

Miley Cyrus u središtu novog skandala?!

Bivša teen kraljica koja se proslavila ulogom u seriji ‘Hannah Montana’ podigla je novu medijsku prašinu novim skandalom. Naime, pošto je Hollywoodom odjeknula vest da je njena veridba s glumcemLiamom Hemsworthom iz filma ‘Igre gladi’ pod velikim znakom pitanja jer ju je prevario s glumicom January Jones, Miley je opet u središtu medijske pažnje.
Kako prenose američki on line mediji, Miley je navodno pušila marihuanu na balkonu s prijateljima u Miamiju, gde se odmara. Pevačica i glumica je sa sumnjivim smotuljkom u ruci sedila na balkonu, objavio je Daily Mail.
Mnogima nije promaknulo ni da je Miley na tim fotografijama bez vereničkog prstena koji joj je poklonio Liam iako je 20-godišnja zvezda tvrdila da nisu raskinuli.
-Miley je luda za Liamom i napravila bi sve za njega. Imaju problema u vezi, ali se trude da to prebrode – rekao je jedan izvor.
Prema nekim informacijama, Mileyin otac Billy Ray Cyrus ljut je na Liama i na bi voleo da se oni venčaju.
-On je besan jer vidi kako se Liam loše ponaša prema Miley. Nema nimalo poštivanja prema njoj. Otvoreno flertuje s drugim devojkama. Osim toga, još je pre sumnjao da Liam koristi Miley kako bi se probio u Hollywoodu. Ako dođe do venčanja, Billy Ray će ga bojkotovati – rekao je jedan izvor.

Povezana vest:  Beogradska zima: Koncert pop rok legendi