wanted-one-directionPočeo rat boy bendova: One Direction protiv The Wanted – na čijoj si ti strani?

Bilo je samo pitanje dana kada će momci iz dva najpoznatija boy banda na svetu početi javno da se vređaju putem društvenih mreža.
Prvi korak napravio je Tom Parker iz The Wanteda, nakon što je načuo kako su ih momci iz 1D petorke olajavali na koncertu u Londonu, prenosi Perez Hilton.
Tom je na twitteru napisao: – Louis Tomlinson o nama govoriš čak i na svojim tezgama. Da li ti je toliko žao što nisi upao u ovaj band?
Nakon što je Tom „bacio rukavicu“, Louis je spremno odgovorio: – TomTheWanted, prijatelju, obojica znamo kako nikad ne bi potrošio svoje vreme na audiciji za tvoj band. Zabavljaš me sa svojim ‘bad boy’ ponašanjem.
Nakon toga Thomas je napisao: – Da, Louis, ja ne trebam da zovem producente i molim ih da mi dopuste da se pojavim u pesmama preko mojih ‘prijatelja’.
Zatim je otišao korak dalje i napisao: – Louis, bio si previše zaposlen „oduševljavajući sudije“ ovim?“ te dodao link za YouTube s Louisove prve audicije.
Louis je odgovorio: – Tome, zašto ne bismo tvoju sledeću pesmu stavili na soundtrack za naš film? Zanimljivo je kako svoje sledbenike moraš da zabavljaš lažima.
Momci su se raspravljali još neko vreme, a uključili su se i drugi momci iz bendova.
Prepirku je završio Max George svojom porukom: – Boks meč u humanitarne svrhe? Ko je za?
Uh, nadamo se kako momci ovu svađu ipak neće rešavati među konopcima.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, Rock & Roll Nova godina na Beogradskom sajam u hali 5: Riblja Čorba, Prljavi Inspektor Blaža, Đura i Mornari i bend Vesele 80e