beyonce-001

Za koncert Bijonse 27 šlepera

Kombank arena danas je saopštila da je u Beograd stiglo 27 šlepera opreme za koncert Bijonse koja 15. aprila nastupa u ovoj hali.
-Ovo je do sada najveći broj šlepera sa opremom za neki koncert koji je održan u Beogradu. Pored šlepera, očekuje se dolazak i 10 buseva i tri veća kombi vozila. Tehnički i produkcioni tim koji prati turneju, čini 100 osoba – kaže se u saopštenju.
Ogromna produkcija koja prati Bijonse podrazumeva dve bine, glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani.
-Bijonse će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva plesača. Informacije da će pevati na plejbek koje su se pojavile u pojedinim medijima, nisu tačne – ističe se u saopštenju.
Sve informacije oko dolaska pevačice u Beograd i njenog smeštaja strogo su poverljive, ali su njeni zahtevi skromni.
-Dosadašnji tekstovi u pojedinim medijima koji su iznosili različite podatke o smeštaju Bijonse i zahtevima u pojedinim hotelima u Beogradu, su netačne – saopštila je Kombank arena.
Turneja „The Mrs. Carter Show World Tour“ je najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada koja počinje upravo u Beogradu, 15. aprila. Karte za koncert rasprodate su u rekordnom roku, za četiri dana. 

Povezana vest:  Vins Nil izdao solo album