the shapeshiftersThe Shapeshifters i hiljade mladih okupiraće Istru

Krajem meseca aprila Istru će okupirati hiljade mladih iz Hrvatske i regije. Najpopularnije okupljanje mladeži SPRING BREAK predstavlja engleske DJ zvezde The Shapeshifterse koji će 30. aprila u resortu Lanterna u Poreču prirediti party za pamćenje. Na zabavnom druženju bez fakultetskih briga studente uz vrhunsku muyiku očekuje i atraktivni performansi, te brojni sportski sadržaji.
Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. godine svojim hitom Lola’s Theme svetsku muzičku scenu promenili zauvek. Oni su svojim inovativnim pristupom stvaranju muzike nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house muzike s elementima funka, soula i techy doba, inicirali plesnu groznicu na podijima širom sveta.
Popularni SPRING BREAK rezervisan je za sve studente koji fakultetske obaveze i brige nakratko žele da ostave iza sebe i dobro se zabaviti! Na ovogodišnjem zabavnom druženju uz popularne Shapeshifterse atmosferu će dovesti do usijanja i domaće DJ snage kao što su Alex Cvetkov, Mr. Marley, Lemon i Bar Zu.
Ulaznice za Spring break po ekskluzivnoj pretprodajnoj ceni od 99 kuna mogu se kupiti u sistemu Eventima. Na dan događanja cena ulaznica biti će 119 kuna.

Povezana vest:  Bei The Fish „preuzima“ MTV