beyonce arena polozenaBeyonce razvalila Kombank arenu, krenula svetska turneja iz Beograda!

Američka pevačica Beyonce održala je fenomenalan koncert pred skoro 18.000 ljudi u Kombank areni, a sigurni smo da će publika, među kojima je kako nam se čini najviše bilo onih ispod 20 godina starosti, ovo veče pamtiti jako, jako dugo iako Queen B nije pozdravila ni Beograd ni Srbiju, što joj ne uzimamo za zlo jer nam je to ionako previše ulizivački zvučalo na koncertima nekih zvezda.
beyonce arena (3)Iako je koncert kasnio sat vremena Beyone je već sa prvim taktovima pesme „Run the World (Girs)“ zapalila Kombank arenu i uz plamenove, sjajnu igru svetala i neverovatne plesače započela svetsku turneju, baš u Beogradu!
Do sedmog presvalječenja smo brojali, a posle smo prestali jer je kraljica menjala haljinice posle skoro svake treće pesme, ali sa takvom lakoćom da prekidi nisu trajali duže od nekoliko sekundi.
Sjajno izvedeni hitovi poput „If I Were a Boy“,“Survivor“ i „Halo“ dugo će odzvanjati u ušima fanova od kojih su neki još oko podneva stigli ispred arene kako bi bili prvi do bine.
Beyonce je na kraju koncerta pozdravila svoju uglavnom žensku ekipu, poručila prisutnima da nikada neće zaboraviti prelepa lica, napustila binu sa srpskim zastavama u rukama ali se nije vratila na bis, iako su svi to žarko priželjkvali.

Povezana vest:  Refresh festival u Budvi od 29 do 31. jula

PHOTO: Frank Micelotta/Invision/AP