Bad Copy 1MTV, Mascom i Deezer predstavljaju: Novi album „Krigle“ sastava Bad Copy ekskluzivno na MTV.rs – u periodu od 19. aprila do 3. maja

Regionalni MTV kanal, izdavačka kuća „Mascom“ i kompanija Deezer donose ekskluzivnu priliku svim fanovima sastava Bad Copy da povratničko izdanje popularnog benda poslušaju pre zvanične objave albuma – samo na MTV.rs! Album će biti dostupan za slušanje na sva tri sajta regionalnog MTV kanala pune dve nedelje, počev od 19. aprila pa sve do 3. maja.
Povratnički album „Krigle“ predstavlja prvo studijsko izdanje sastava Bad Copy još od naslova „Najgori do sada“ iz 2006. godine i navodnog raspada benda, koji je usledio dve godine kasnije. Novi album donosi čak 22 nove numere, a fizičko izdanje i distribuciju albuma obezbediće izdavačka kuća Mascom. Svakako – i ovog puta MTV će imati ekskluzivu u regionu, pa će tako album „Krigle“ biti dostupan za preslušavanje na sva tri web-sajta regionalnog MTV kanala već od petka, 19. aprila! Ova akcija je rezultat dugogodišnje saradnje kompanija Mascom i MTV, prošle godine krunisane konkursom MTV Band 2012, takmičenjem za najbolji neafirmisani bend u regionu. Podsetimo – pobednik konkursa, mladi slovenački sastav Trash Candy, nagrađen je izdanjem albuma od strane kuće Mascom i vidospotom u produkciji MTV-ja. Najnoviju saradnju dve prijateljske kompanije podržao je i servis Deezer, koji će od 19. aprila obezbediti poseban stream za preslušavanje albuma „Krigle“ sastava Bad Copy na web-sajtovima regionalnog MTV-ja, u periodu od dve nedelje, odnosno – sve do 3 maja.
Bad Copy je hip-hop sastav iz Beograda nastao 1996. godine, a koji danas čine Skaj Vikler, Timbe i Ajs Nigrutin. Bend iza sebe ima tri studijska albuma: Orbod mebej iz 1996. Godine, Sve sami hedovi iz 2003. i Najgori do sada iz 2006. godine. Izdanje Krigle predstavlja četvrti studijski album sastava Bad Copy, a sve 22 numere fanovi mogu preslušati na MTV.rs već od 19. aprila!

Povezana vest:  Veliki dan za sve directionere (VIDEO)