MyBloodyValentineMY BLOODY VALENTINE, AZEALIA BANKS, CALEXICO I THE BOTS PRVA POTVRĐENA IMENA OVOGODIŠNJEG TERRANEO FESTIVALA!

Treći po redu Terraneo festival održaće se u Šibeniku, od 7. do 9. avgusta, i poznat je prvi deo izvođača koji će nastupiti na binama ovog festivala.

Prva potvrđena imena na Terraneo 2013. festivalu su:

MY BLOODY VALENTINE
AZEALIA BANKS
CALEXICO
THE BOTS
POSTOLAR TRIPPER
KAWASAKI 3P
SVI NA POD
ICARUS DOWN

Povezana vest:  Novo Željkovo iznenađenje: “Su Amor Me Vencio” - kao duet

Ovo je samo početak, a uskoro dolaze nova imena kojima će Terraneo potvrditi status jednog od najiščekivanijih letnih festivala u regionu koji nudi tri dana odlične muzike i nedelju dana prekrasnog odmora, zabave i nezaboravnih letnjih iskustava. Glavni deo muzičkog programa trećeg izdanja festivala Terraneo održaće se od srede do petka, 07., 08. i 09. avgusta 2013. godine, u bivšoj kasarni Bribirskih knezova u Šibeniku. MTV je regionalni medijski, marketing i PR partner Terraneo 2013 festivala.
Uz objavu prvih izvođača, u prodaju od utorka 16.04. kreće novi paket ulaznica po ceni od 60 evra. Ova cena ulaznica važi do sledeće objave izvođača, koja je planirana za početak maja. Karte za Terraneo festival mogu da se kupe na prodajnim mestima Eventima širom Srbije i preko sajta www.eventim.rs

Povezana vest:  Mađarski sastav 12z prvi put pred publikom u Srbiji