Hypnotized Casina photo by Aleksandar ZecBesplatan download novog albuma grupe Hypnotized ,,Nema nazad“ na MTV sajtu

,,Nema nazad“, album rok obrada kafanskih klasika koji je grupa Hypnotized objavila za izdavačku kuću Odličan hrčak, zahvaljujući MTV-ju dostupan je i za besplatan download.
Članovi Hypnotized-a poručuju da je inspiracija za snimanje obrada legendarnih kafanskih pesama došla iz činjenice da dobra, kvalitetna muzika ne poznaje granice i da obožavaju Tozovca, Tomu Zdravkovića i ostale velikane prave narodne muzike.
„Ovo je prvi ovakav album ikada snimljen, na kome se desetak prelepih pesama koje svi naručujemo po kafanama odsviralo u potpuno novom ruhu, u rok aranžmanima, pod producentskom palicom velikana alternativnog roka – Nikole Vranjkovića iz Blockout-a.“ – poručuje Hystery.
Nakon nedavnog izvođenja pesme ,,Neću, neću dijamante“ benda Hypnotized i šokantne interpretacije Hystery-a uz melodične refrene Rocko-a, pokrenuta je lavina komentara na društvenim mrežama i internet portalima.
„Uvek mi je bilo smešno kad slušam svađe između narodnjaka i rokera. Ne delim muziku na zabavnu i narodnu, nego na dobru i lošu. Jako sam srećan što se pesme sa albuma „Nema nazad“ toliko sviđaju publici.“ – objašnjava Rock-o, pevač i frontmen benda Hypnotized.
Prvi spot sa albuma „Nema nazad“, obrada pesme ,,Vranjanka“ premijerno je prikazan pred Novu godinu na regionalnom MTV-ju, a za režiju se pobrinuo poznati filmski režiser Stevan Filipović koji je sa bendom sarađivao i na spotovima sa njihovog debi albuma ,,Big Natural“ objavljenog 2010. godine.

Povezana vest:  SUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA JELEN DEMOFESTA