jlsRaspad benda JLS: Ostaćemo prijatelji

Članovi benda otkrili su da će nastup na oproštajnoj turneji krajem godine biti njihov poslednji nastup jer ne žele da doživi ‘pad’ poput ostalih brojnih pop bendova.
Članovi britanskog benda JLS objavili su razlaz nakon pet godina. Marvin Humes (28), Aston Merrygold (25), Ortise Williams (26) i Jonathan ‘J.B.’ Gill (26), koji su stekli slavu u showu ‘X Factor’, prestaće s nastupima krajem ove godine nakon oproštajne turneje ‘Goodbye; The Greatest Hits Tour’ i objavljivanja istoimenog albuma s njihovim najvećim hitovima.
– To je bilo najneverovatnije putovanje u poslednjih šest godina. Postigli smo više nego što smo mogli da sanjamo. Hvala svima na podršci, predanosti i ljubavi. Promenili ste naše živote zauvek i bez vas ne bismo bili tu gde jesmo. Vi ste najbolji fanovi na svetu i uvek ćemo vas voleti – stoji u saopštenju benda.
Članovi benda otkrili su u intervjuu za The Sun da će im to biti poslednji nastup jer ne žele doživeti ‘pad’ poput brojnih drugih pop bendova.
Njihov debitantski singl ‘Beat Again’ iz 2009. godine i istoimeni album zaseli su na prvo mesto top lista. U gotovo četiri i pol godine imali su deset top hitova, uključujući pet br. 1 singlova. Osvojili su brojne nagrade, a između ostalih dva Brit Awardsa 2010. godine. Ali dok su njihovi singlovi ‘Everybody In Love’ i ‘The Club Is Alive’ bili na prvom mestu, najnovija izdanja poput ‘Hold Me Down/Give Me Life’, u decembru prošle godine nisu osvanula na listi 100 top pesama već na tek 112. mestu liste.
Momci su se posvetili privatnim životima, Marvin će uskoro dobiti dete sa suprugom Rochelle Humes, a postao je i radijski voditelj. Aston je postao član žirija u plesnom takmičenju, Ortise planira da postane muzički menadžer dok je ‘J.B.’ Gill nedavno kupio farmu jelena u Škotskoj. Ali uprkos rastanku, momci će i dalje nastaviti s prikupljanjem novca za svoju JLS dobrotvornu fondaciju za borbu protiv raka.

Povezana vest:  ANTOLOGIJA TOME ZDRAVKOVIĆA!!! 3 CD-a, DVD I 40 STRANICA BOGATO OPREMLJENE KNJIGE!