muse2Sjajni bendovi na ovogodišnjem festivalu Sziget
Na ovogodišnjem festivalu Sziget u Budimpešti, jednom od najpopularnijih evropskih festivala, dobro poznatom i domaćoj publici, koji se će se održati od 11. do 16. avgusta na ostrvu Obudai, svoj su nastup potvrdile mnoge poznate face iz muyičkog sveta među kojima i Iron Maiden, Muse, Faithless, Bad Religion, Gorillaz Sound System DJ set, Papa Roach, i mnogi drugi
Maideni su pre dve godine održali senzacionalan nastup na budimpeštanskom festivalu, a ove godine će predstaviti i deo materijala njihovog novog albuma The Final Frontier čiji je izlazak zakazan za leto.
Osim njih, s velikim se zanimanjem na 18. po redu Szigetu očekuje i Faithless, grupa koja u Mađarskoj ima kultni status i koja je okupila verovatno najveći broj fanova ispred glavnog staga u istoriji ovog festivala.
Posetioci Szigeta moći će da uživaju i u nastupu popularnih Britanaca Muse, sve popularnijih Kasabian, povratnika Papa Roach, kraljeva provokacije Gwar’, legendarnih punk rokera Bad Religion, novih kanadskih zvezda Billy Talent, Gorillaz Sound System DJ set Damona Albarna, Enter Shikari, ubojitih Šveđana The Hives i drugi.
Ni ljubitelji metala neće biti uskraćeni za svoju dozu omiljene muzike pa ih između ostalih očekuju nastupi Children Of Bodom, Monster Magnet, 69 Eyes, Paradise Lost…
Dakle, sve što vam treba ovog leta je biometrijski pasoš, slobodni dani i naravno novac i pravac Budimpešta.
Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert Ane Šabana i Harisa u Kombank areni