8cFu6O9 U2ElSada je prilično zvanično, Justin i Selena ponovo zajedno, dokaz na Instagramu!

Justin Bieber je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je bez majice dok ga Selena mazi i tako potvrdio šuškanja da su ponovno u vezi. Inače ako neko ne zna njih dvoje su raskinuli u decembru prošle godine.
Objavljivanjem njihove zajedničke fotografije na Instagramu pevač je potvrdio da se vratio u zagrljaj bivše devojke Selene Gomez (20) s kojom se razišao posle dve i pol godine veze.
– Previše dugo stvaraš muziku, dušo, dođi se maziti sa mnom – napisao je Justin Bieber (19) ispod fotografije na kojoj pozira bez majice dok ga je pevačica i glumica naslonjena na njega obgrlila rukama oko struka.
Šuškanja o pomirenju para krenula su nakon što je Sel iz Los Anđelesa otputovala u Oslo zbog susreta s pevačem koji je tamo nastupao u sklopu svoje turneje. Par je potom viđen kako se ljubi.
– Držali su se za ruke, grlili i ljubili. Izgledali su zaljubljeno, kao da se nikad pre nisu svađali. Ostavljali su utisak kao da su opet zajedno – otkrio je tada izvor.
Bieber je nedavno na istoj društvenoj mreži objavio njihovu zajedničku fotografiju, ali ubrzo se predomislio i odlučio je izbrisati.
Njihovi prijatelji tvrde da, uprkos čestim prekidima, ne mogu jedno bez drugog.

Povezana vest:  Massimo ruši granice - koncert koji spaja stvarno i virtuelno