VONEVE 1984 HANDS HIGH PHOTONOVI HIP-HOP SPOT ZA VONEVE: „1984 HANDS HIGH (MONEY INTRO)“

Nakon što je 25. aprila premijerno prikazan na sva tri sajta regionalnog MTV kanala – novi spot kantautorke Voneve za numeru „1984 Hands High (Money Intro)“ od danas je dostupan i na YouTube-u. Nakon spota prvenca za rok pesmu „It’s Over Now“, Voneve se ovog puta okreće rep žanru i predstavlja novi video za numeru „1984 Hands High (Money Intro)“. Ovo je drugi rediteljski poduhvat za Voneve, ovog puta u saradnji sa Ivanom Wagnerom, rediteljem spota „Čke beogradske“.
Spot za numeru „1984 Hands High“ je snimljen u napuštenoj zgradi u Beogradu, a u spotu se pojavljuju Ivan Adamov, prvak Srbije u vožnji BMX-a; Miloš Petrović, vozač skejta poznat po ulozi u filmu „Tilva Roš“ i Milan Živić, talentovani parkurista iz Niša i član udruženja „3run JUG“.
Voneve otkriva: Inspiracija za ime pesme dolazi iz romana „1984″ George Orwell-a, koji govori o zabrani slobode kroz kontrolisani sistem. Budući da ljubav i kreativnost predstavljaju slobodu i kao takvi jesu suprotnost bilo kakvom kontrolisanom sistemu, za nju se svi borimo. Ta težnja je predstavljena u uzanom mračnom hodniku. Moj ‘“master plan“ ili poruka svima je „If you want to touch the sky, put your hands real high“ odnosno „1984 Hands High“! Živela ljubav i kreativnost.
Tekst i muziku za numeru „1984 Hands High (Money Intro)“ napisala je Voneve, dok je produkcija urađena u saradnji sa DJ B.K.O.

Povezana vest:  "Something Beautiful" naziv je novog singla koga udruženo izvode Tom Walker & Masked Wolf!