miley

Kakav je savet Miley dala Bieberu?

Nekadašnja teen kraljica koja se proslavila kao Hannah Montana zgrnuvši ogromno bogatstvo u osetljivim godinama, misli da bi Justin Bieber trebao da uživatu životu i nikad ne zaboraviti koliko ima sreće.
Dvadesetogodišnja glumica i pevačica koja je već godinama u showbizzu, misli da je mladim zvezdama vrlo lako da izgube osećaj za stvarnost. Miley ima osećaj, kaže, da su osim toga mnogi prepoterećeni aktivnostima na društvenim mrežama.
-Videla sam da je samo slikao i snimao kamerom na premijeri svog filma. Rekla sam mu da je važnije taj trenutak zapamtiti. Moj savet je bio da se više opusti i uživa u trenutku – prisetila se Miley.
Danas joj je žao da nije više uživala na premijeri svog filma ‘Hannah Montana’.
-Samo se sećam kako sam negde na putu popila milkshake od jagode. Sve je isparilo iz sećanja. Mislite da ste tamo, ali zapravo niste. Čudan je to osećaj – rekla je Miley u intervjuu za Elle.
Dodala je i da je sad puno opreznija na twitteru i facebooku jer je bila izložena vrlo zlobnim komentarima.
-Nadzirem sad i moju mlađu sestru Noah kad je na twitteru. Rekla mi je jednom: ‘Pa razgovaram s prijateljem’. Ja sam je upitala je li sigurna da je to njen prijatelj jer sam ja čak dva meseca pratila lažni mamin twitter profil – rekla je vlasnica velikog hita ‘Party in The USA’.

Povezana vest:  Bojan Veličković obeležio leto 2020. pesmom “Još sam tvoj”