Ultra Europe - Phase 3ULTRA PARTY BUS VODI VAS U MUZIČKU AVANTURU ŽIVOTA!

Najveći muzički spektakl u istoriji Hrvatske Ultra Europe Festival od 12. – 14. jula 2013. Hrvatsku predstavlja kao središnje mesto svetske zabave. Splitska lepotica Poljud, te najsunčaniji otok Hvar, ugostiće najveće svetske zvezde elektronske scene i upisati se na kartu vodećih festivala elektronske muzike u svetu! Najbolji DJ današnjice Armin Van Buuren, Avicii, Carl Cox, Fedde Le Grand, Hardwell, Eric Morillo, Sander Van Doorn samo su neka od brojnih imena koja će se naći na programu prvog Ultra Europe Festivala u Splitu.
Započnite najveću ovu muzičku avanturu ULTRA PARTY busom koji će iz Zagreba, Rijeke, Pule i Osijeka hiljade mladih odvesti na nezaboravno putovanje!
ULTRA PARTY busevi u kojima možete početi s pripremama za najluđi muzički spektakl kreću 12. i 13. jula između 08 i 10 sati u zavisnosti o gradu polaska. Cena putovanja uključuje jednodnevnu ulaznicu za Ultra Europe Festival (General Admision), autobuski prevoz na relaciji grad polaska-Split-grad polaska, pratnju vodiča te organizaciju putovanja. Cena putovanja za polaske iz Zagreba i Rijeke iznosi 490 kn, a za polaske iz Pule i Osijeka iznosi 590 kn.
Uz nezaboravno putovanje Ultra Party busom u Splitu možete uživati u Ultra Campu koji će biti najaktivnije mesto samog festivala zbog velikog broja posetilaca koji se očekuju iz inostravstva. Hiljade mladih iz svih krajeva sveta imaće priliku uživati u svakodnevnim After Beach partijima koji su organizirani samo za posetioce kampa od 12 do 16 sati svaki dan tik uz samo more, a za sve stanovnike ovog party grada osigurane su i promotivne cene hrane i pića. Nakon dnevnih događanja u kampu organiziranim autobusima uputićemo se na najveći događaj elektronske muzike Ultra Europe Festival.
Sve dodatne informacije o paketima mogu se pronaći na stranici [email protected] na koju se ujedno mogu i prijaviti svi zainteresovani za nezaboravnu muzičku avanturu u Splitu.

Povezana vest:  SEVERINA IZDALA NOVI SINGL "BRAZIL"