Depeche ModeJoš 1000 fan pit ulaznica za koncert Depeche Mode!

Još samo 1000 fan pit ulaznica je u prodaji za veliki koncert Depeche Mode koji će se održati u nedelju, 19. maja na Ušću. Fan pit koji omogućava posebno iskustvo za najveće fanove benda je ograničenog kapaciteta i očekuje se da će vrlo brzo biti rasprodat. Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3990 dinara, fan pit je 5990 dinara, dok su VIP ulaznice 9900 dinara.
Depeche Mode su sinoć održali spektakularan koncert u Tel Avivu, a na set listi su se našli čuveni hitovi „Enjoy the Silence“, „Personal Jesus“, „Barrel of a Gun“, ali je bend iznenadio publiku pesmama koje koje godinama nisu izvodili uživo poput „Higher Love“, „Black Celebration“ i „Just Can’t Get Enough“.
Za vizuelni spektakl po kom su prepoznatljivi na svojim nastupima uživo zaduženi su čuveni fotograf i reditelj Anton Corbijn kao i Paul Normandale, svetski priznat umetnik koji je samo prošle godine dizajnirao svetlosne efekte koncerata izvođača poput Coldplay, Norah Jones i Stone Roses.
Pripreme za dugo očekivani koncert na Ušću već su počele, a vikend pred koncert biće u znaku Depeche Mode. U petak 17. maja u Mikser House-u modna zvezda Andrej Pejić biće domaćin i DJ žurke zagrevanja za koncert, dok će u subotu 18. maja u okviru Noći muzeja biti održana izložba „World in My Eyes“ posvećena Depeche Mode u UK Parobrod.
Ulaznice za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u prodaji su online na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije. Sve detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu www.gigstix.com.
Ulaznice:
Parter: 3990 dinara
Fan pit: 5990 dinara
VIP: 9900 dinara
Online prodaja: www.gigstix.com
Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije

Povezana vest:  "Jimi Triple-B's 666" 28. juna na mini letnjoj sceni na Platou Milana Mladenovića