20tg CM COVER LOW RESGibonni ‘AIN’T BAD ENOUGH FOR R’N’R’ prvi singl sa albuma ’20th CENTURY MAN’

Prvi korak ka inostranoj sceni Gibonni je napravio novim albumom ’20th CENTURY MAN’ snimljenim na engleskom jeziku. Album je za sada objavljen u Italiji, Austriji, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj. Promovisan je na koncertima Micka Hucknala (Simply Red) u Budimpešti i Pragu na kojima je Gibonni nastupio kao gost.
Album je u prodaji u Hrvatskoj u okviru humanitarne akciji INE i Gibonnija. Od svakog prodatog primerka donira se 20 kuna (oko 3 evra) za SOS dečje selo Hrvatska.
O albumu je muzički kritičar „Jutarnjeg lista“ Aleksandar Dragaš između ostalog napisao: ‘Gibonni je precizno odabrao nišu u koju se najbolje uklapa ono što inače radi na ovdašnjem tržištu, odnosno hrvatski know-how umješno uklopio u europsku i svjetsku ponudu classic rocka za što je zaslužan i producent Andy Wright koji je isti posao obavljao za Simply Red, Simple Minds, Eurythmics, Toma Jonesa i niz drugih „top of the pops“ izvođača.’
Uskoro će novi album biti i u redovnoj prodaji u izdanju Gibonnijeve kuće Mala Vrata i Dallas Recordsa. Album promoviše novi singl ‘AIN’T BAD ENOUGH FOR R’N’R’. Ovaj punkrvni rock’n’roll, uz duhovit tekst, dopunjuju soul duvačka sekcija i prateći gospel vokali.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Skromni Makedonac Daniel Kajmakoski osvojio srca publike širom regiona