emina-jahovicCMC FESTIVAL RUŠI SVE GRANICE – EMINA JAHOVIĆ POSEBNA GOŠĆA FESTIVALA

CMC festival još jednom dokazuje regionalni utiecaj i važnost na muzičkoj sceni. Među mnogim prijavama regionalnih pevača koji su želeli da učestvuju na CMC festivalu, jedno se ime najviše istaknulo. Emina Jahović će tako biti počasna gošća CMC festivala s pesmom „Nedostaješ“.
Emina je autor teksta i muzike, dok je za aranžman bio zadužen Sečkin Uzer (Seçkin Özer). Spot za pesmu „Nedostaješ“ sniman je pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića na nekoliko beogradskih lokacija.
-U Emini smo prepoznali pravu regionalnu zvijezdu i veliki glazbeni talent – rekla je Nikolina Mazalin, kreativna direktorka Croatia Recordsa i dodala kako će se promocija Emininog albuma za hrvatsko tržište održati u Vodicama u sklopu CMC festivala.
Nakon velikog uspeha singla „Da mogu“, koji je osvojio celu regiju, i Eminina nova pesma, „Nedostaješ“ doživljava vrtoglavi uspeh na listama regije. Emina je supruga popularnog turskog pevača Mustafe Sandala, dok je ljubiteljima sporta i košarke poznatije ime njenog brata, Mirsada Turckana, najboljeg skakača Evrolige u istorii. Sarađuje s mnogim poznatim imenima, a jedan od njih je i trenutni koreograf Justina Timberlakea.
CMC festival se održava 14. i 15. juna u Vodicama gde će Emina nastupiti uz još mnoga druga poznata imena, kao što su Jelena Rozga, Colonia, Magazin, Teška industrija i Kemal Monteno i mnogi drugi.

Povezana vest:  U prodaji MORRISSEY The Very Best Of