Avril Lavigne - Here To Never Growing UpAvril Lavigne izgleda sjajno, možda je otkrila eliksir mladosti

Pre desetak godina ova je Kanađanka, tad tinejdžerka, pomela muzičku scenu debijem ‘Let Go’ i imidžem buntovne skejterke.
Iako danas ima 28 godina, pop zvezda kao da nije ostarila ni dana od tih vremena kad su svi pevušili Complicated, nosili skejterske pantalone i gomile narukvice sa nitnama.
Avril Lavigne snimila je videospot za stvar ‘Here’s To Never Growing Up’ s novog albuma koji stiže ove godine, najverovatnije u septembru.
-U videospotu možete videti kako se zabavljamo na maturksoj večeri. Imala sam jednu drugu ideju, ali kad sam čula šta je reditelj smislio, oduševljeno sam je prihvatila – rekla je Avril za MTV.
U jednom trenutku Avril obučena baš kao nekada, s omiljenim starkama na nogama, vozi se na skateu školskim hodnikom. Na ovom je albumu, petom u karijeri, sarađivala s Chadom Kroegerom (38), frontmenom Nickelbacka, s kojim se i verila nakon samo šest meseci. Par planira venčanje ove godine, a Avril je ispričala da će venčanje biti žurka za pamćenje.
Avrilin zasad nenaslovljeni novi album nastavak je vrlo uspjšnog Goodbye Lullaby iz 2011. koji je na američkom Billboardu 200 stigao do četvrtog mesta.
A evo kako Avril danas izgleda i zvuči pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Frontmen grupe ''Ramštajn'': Mrzim buku