Marco BaileyHeineken priprema techno spektakl na otvorenom: Marco Bailey,Tom Hades i Petar Dundov na otvaranju letnje bašte Sava Centra

Heineken započinje letnju sezonu žurki 17. maja u bašti Sava Centra uz vrhunske di-džejeve svetske techno i tech-house scene i to prvom zabavom ove godine, na otvorenom. Na otvaranju bašte Sava Centra nastupiće Marco Bailey, veteran belgijskog tehno zvuka koji se nalazi na velikoj svetskoj turneji povodom novog studijskog albuma „High Volume“, Tom Hades, autor legendarne himne festivala „I Love Techno“ i jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva Petar Dundov, a domaću podršku pružiće DJ Speedy i Milenko b2b Brajan. Brend koji je sinonim za organizovanje žurki sa najboljom elektronskom muzikom i techno ritmom u okviru MB Elektronics Label & Lucky Records večeri, domaćoj publici predstaviće jedinstvene umetnike elektronske scene i mnogo razloga za vrhunski provod.
Heineken već dugi niz godina nudi originalni koncept najboljeg klupskog provoda, i to kao tradicionalni domaćin svetski poznatim DJ-evima i producentima na žurkama koje se pamte i dugo prepričavaju.

Povezana vest:  Električni orgazam održao koncert kao proslavu 40 godina albuma iz 1982.