Kocis_Zec-DVD-TvornicaVladimir Kočiš Zec DVD „LIVE AT TVORNICA!“
Vladimir Kočiš Zec je 9. oktobra 2007. godine u prepunoj zagrebačkoj Tvornici proslavio 40 godina uspešne muzičke karijere u Jugotonu, kao i 15 godina samostalnog kantautorskog rada.
Ovaj veliki slavljenički koncert snimljen je i objavljen na DVD izdanju pod nazivom „Live At Tvornica!“, a od nedavno se nalazi u prodaji u Jugotonu. Uz Zeca, na koncertu su nastupili Novi fosili, Jacques Houdek i Lamija Belošević, Kristijan Rahimovski, Žiga & Bandisti, Gazde, slovenska misica, voditeljka, glumica i pevačica Rebeka Dremelj sa kojom je Vladimir snimio duet “Kad zaspiš ti”, a koji se nalazi na njegovom desetom albumu “Kad se ljubav razlije”.
-Ovo je bio jedan predivan doživljaj za mene, pun emocija. Ovo je moja verna publika koja me prati još iz vremena Novih Fosila, a i sada u mom solističkom radu. Osetio sam večeras jednu divnu ekstazu, jednu euforiju tokom koje više nisam znao da li bi se smejao ili bi plakao, da li bi se šalio sa publikom ili bi im nešto ispričao. Mislim da sam zajedno sa ovom veličanstvenom ekipom muzičara postigao maksimum i s puno srca smo završili ovaj koncert – izjavio je Zec po završetku koncerta.
Cena ovog izdanja je 950 dinara.
Povezana vest:  Otvoreno prodajno mesto Exit festivala u Converse Shopu SC „Ušće“